The Dixit Odyssey

  • Nou

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Un joc care te fascineaza inca de la inceput cu cartile sale, de o imaginatie si frumusete greu de descris in cuvinte. Te invitam sa te scufunzi cu totul in lumea de vis Dixit!

Dixit Odyssey oferă inovație și cretivitate prin ilustratiile bizare realizate de Piérô si Marie Cardouat.

Cand vine randul fiecarui jucator sa fie povestitor, isi alege o carte si in functie de desenul de pe carte, va trebui sa de o "definitie" cartii alese, folosind un cuvant, un sunet, o fraza, o poezie sau orice altceva isi doreste.

Scopul lui este ca explicatia pe care o ofera sa fie suficient de clara si de buna astfel incat sa fie jucatori care sa ghiceasca despre care carte este vorba, dar in acelasi tip sa fie suficient de vaga astfel incat nu toti jucatorii sa ghiceasca.

Ceilalti jucatori vor cauta in cartilor lor o carte care sa se potriveasca cu descrierea povestitorului si o vor preda acestuia. Cartile se amesteca si sunt aratate tuturor.

Acum jucatorii incearca sa gaseasca cartea povestitorului prin votare. Cei care gasesc si povestitorul sunt recompensati iar cei ale caror carti au fost votate vor primii de asemenea puncte de victorie.

149,90 lei

Varsta De la 10 ani, De la 12 ani, De la 13 ani, De la 14 ani, De la 15 ani, De la 16 ani, De la 8 ani, De la 9 ani, Potrivit si pentru adulti, De la 11 ani
Numar de jucatori minim 3
Numar de jucatori maxim 12
Abilitati Dezvoltate Deductie, Exprimare verbala/non-verbala, Imaginatie
Jocuri Premiate Golden Geek: Jocul anului pentru petrecere
Categorii de Jocuri Jocuri de petrecere, Jocuri de carti
Limba regulament Romana
Dependent lingvistic Nu
Tip joc Joc de baza
Tematica Fantasy, Abstract
Complexitate Mica
Mecanica Voting, Storytelling, Simultaneous Action
Durata Jocului Minim (minute) 30
Durata Jocului Maxim (minute) 40