Despre noi

Mindspot este o afacere de familie care a inceput si crescut odata cu pasiunea noastra pentru lumea jocurilor. Dupa ce am incercat numeroase jocuri in compania prietenilor si a familiei, am putut sa ne formam o opinie educata despre acele jocuri care merita sa fie cunoscute si cumparate. Asadar, toate jocurile propuse sunt testate si jucate de noi, inainte de a ajunge la tine!

Totodata, am inteles cat de important poate fi rolul jocurilor in dezvoltarea intelectuala si sociala a jucatorilor, indiferent de varsta, asa ca a devenit parte din misiunea noastra sa facem cunoscute aceste beneficii!

Prin ludoteca si magazinele online si offline MindSpot ne propunem să contribuim la:

  • Reintroducerea jocurilor in randul copiilor si tinerilor

    Ne dorim ca jucatorii sa beneficieze de influenta pozitiva pe care jocurile o au asupra educatiei si interactiunii sociale. Jocurile pot antrena numeroase fatete ale gandirii precum: logica, memoria, imaginatia, atentia, gandirea matematica, deductia si rezolvarea problemelor. Jocurile pot dezvolta si capacitati de interactiune sociala precum: lucrul in echipa, rezolvarea situatiilor conflictuale, negocierea, comunicarea verbala si non-verbala si integrarea in grupuri.

  • Consolidarea familiei prin jocuri

    Jocurile de societate pot fi un liant important in consolidarea si dezvoltarea relatiilor de familie. Astfel legaturile dintre parinti si copii se pot intari si imbunatati, iar timpul petrecut petrecut impreuna poate fi armonios, educativ si distractiv. Parintii pot starni interesul copiilor prin intermediul jocurilor, scotandu-i din izolarea creata de telefoanele mobile, tablete si calculator si aducandu-i la masa de joc, interactionand direct cu ei.

  • Relaxarea activa si cresterea culturii ludice

    Timpul liber poate fi petrecut productiv, bucurandu-va de un joc de societate si de interactiunea pe care acesta o faciliteaza. Va propunem sa invatam sa jucam de dragul jocului, fara a fi intr-o permanenta competitie. Comparatiile si competitia nesanatoasa sunt din pacate o tendinta crescatoare in mediul scolar dar si cel profesional. Cultura ludica si nevoia de interactiune sociala sunt doua aspecte umane tot mai neglijate in societatea moderna, pe care le puteti regasi în relaxarea activa prin intermediul jocurilor.

MindSpot isi doreste sa fie un mediu prietenos si de incredere pentru a explora si a avea acces la lumea jocurilor. Totodata, oferim filtrul prin care puteti alege jocul cel mai potrivit dorintelor si nevoilor voastre. Mai mult decat atat, ne dorim ca impreuna sa cream o comunitate prin intermediul careia sa contribuim la reintroducerea jocurilor in randul copiilor si tinerilor, consolidarea familiilor prin jocuri, relaxarea activa si cresterea culturii ludice.

Va incurajam sa luati legatura cu noi iar impreuna sa aducem jocurile de societate la locul meritat intr-o societate sanatoasa si dezvoltata.