Orcs Orcs Orcs!

  • Nou

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Un joc deosebit care combina doua mecanici: tower defence si deck building.

Cu aceste mecanici jucatorii devin magicieni care apara un turn de atacatorii orci, devenind astfel campioni in turnirul de ucis orci.

Vrajitorii pornesc intr-un turn, in mijlocul campului de batalie. Campul de batalie este format in 6 culoare, fiecare cu 3 sectoare, pornind de la turn. Pe aceste culoare va ataca armata orcilor iar scopul jucatoriilor este de a apara turnul aflat in mijloc. 

La inceputul unei runde, jucatorii vor trage o carte destin, care determina tipul de orci care avanseaza si pe care culoar sau care poate schimba regulamentul jocului pentru runda respectiva.

Sunt trei tipuri de orci care pot ataca, fiecare cu puteri diferite sau abilitati diferite. Jucatorii vor trece pe lista lor fiecare tip de orc ucis, pentru bonusurile de la sfarsitul jocului.

Jucatorii fiind magicieni se folosesc de un teanc de carti pentru a face vrajile ucigatoare. Aici intervine partea de deck building, pentru ca in functie de ce carti pui in acest teanc vei putea sa faci vraji din ce in ce mai puternice, ucigand astfel tot mai multi inamici.

Jocul se termina cand cel putin 4 culoare nu mai au orci. Jucatorii vor calcula numarul de inamici ucisi si tipul lor, vor primi bonus pentru fiecare vraja noua invatata si vor scadea puncte pentru fiecare carte otrava. Cine are cele mai multe puncte va fi declarat Maestru Vrajitor!

Joc in limba engleza!

169,00 lei

Varsta De la 13 ani, De la 14 ani, De la 15 ani, De la 16 ani, Potrivit si pentru adulti
Numar de jucatori minim 2
Numar de jucatori maxim 4
Abilitati Dezvoltate Planificare, Strategie
Categorii de Jocuri Board Games, Jocuri de strategie, Jocuri de familie
Limba regulament Engleza
Dependent lingvistic Nu
Tip joc Joc de baza
Tematica Fantasy
Complexitate Medie
Mecanica Deck Building, Hand Management
Durata Jocului Minim (minute) 45
Durata Jocului Maxim (minute) 60