7 Wonders Duel

  • Nou

Disponibilitate: Nu mai este in stoc

În multe moduri, 7 Wonders Duel seamănă cu jocul său părinte 7 Wonders, deoarece pe durata a trei ere, jucătorii dobândesc cărți care le oferă resurse sau ii ajuta sa avanseaze in dezvoltarea lor militară sau științifică sau in construirea de minuni ale lumii.

Ce este diferit în ceea ce privește 7 Wonders Duel este că, așa cum sugerează titlul, jocul este destinat numai pentru doi jucători, iar jucătorii nu aleg cărțile pe care le joaca simultan din mâini, ci de pe masa unde sunt aranjate la începutul unei runde, unele peste altele, unele u fata in sus iar altele cu fata in jos. Cartile care sunt cu fata in jos vor fi descoperite doar atunci cand acele carti care sunt deasupra lor au fost jucate. Ca și în jocul original, fiecare carte pe care o achiziționați poate fi construită, aruncată pentru monede sau utilizată pentru a construi o minune.

Un jucător poate câștiga 7 Wonders Duel într-una din cele trei căi: de fiecare dată când dobândești o carte militară, avansezi marcatorul militar spre capitala oponentului tău, oferindu-ți un bonus la anumite poziții; dacă ajungi la capitala adversarului, câștigi imediat jocul; în mod similar, dacă dobândesti șase din cele șapte simboluri științifice diferite, atingi dominația științifică și câștigi imediat; dacă nu se întâmplă niciuna dintre situatiile mentionate anterio, jucătorul care are cele mai multe puncte la sfârșitul jocului câștigă.

129,90 lei

Varsta De la 10 ani, De la 12 ani, De la 13 ani, De la 14 ani, De la 15 ani, De la 16 ani, Potrivit si pentru adulti
Numar de jucatori minim 2
Numar de jucatori maxim 2
Abilitati Dezvoltate Planificare, Strategie
Categorii de Jocuri Jocuri de strategie, Board Games
Limba regulament Romana
Dependent lingvistic Nu
Tip joc Joc de baza
Tematica Antichitate, Civilizatie, Stiinta
Complexitate Medie
Mecanica Card Drafting, Set Collection
Durata Jocului Minim (minute) 30
Durata Jocului Maxim (minute) 35