Colt Express Vezi mai mare

Colt Express

  • Nou

Disponibilitate: Nu mai este in stoc

Pe 11 iulie 1899, la ora 10:00, Union Pacific Express a părăsit Folsom, New Mexico, cu 47 de pasageri la bord. Ce s-a intamplat mai departe face parte din inspiratia jocului Colt Express. După câteva minute de la pornirea trenului, se aud impuscaturi și pasi agitati pe acoperiș. Bandiți înarmați pana la dinti au venit să jefuiască cetățenii cinstiți. Vor reuși să fure și valiza care deține salariile săptămânale ale Companiei Nisipurilor din Valea Nice, în ciuda faptului că a fost plasată sub supravegherea mareșalului Samuel Ford?

Oare acești bandiți isi vor pune bete in roate unul celuilalt mai mult decât ii poate impiedica mareșalul, din moment ce numai cel mai bogat bandit poate castiga?

Jocul se petrece pe un tren 3D, in care jucatorii se plaseaza in tren sau deasupra trenului, format din vagoane sau locomotiva. Fiecare jucator isi alege actiunea pe care vrea sa o faca in timpul turei sale, fie sa ridice diamante, sacul sau valiza cu bani, sa impuste sau sa dea un pumn unui alt bandit, sau sa isi mute pozitia, fara a sti ce actiuni aleg ceilalti jucatori. Urmatoarea faza este desfasurarea jocului in functie de actiunile pe care si le-a ales fiecare jucator. Fiecare bandit are o abilitate speciala care ii ofera un avantaj in goana dupa bani.

Un joc ca un film cu situatii dramatice dar si comice!

149,00 lei

Varsta De la 10 ani, De la 12 ani, De la 13 ani, De la 14 ani, De la 15 ani, De la 16 ani, Potrivit si pentru adulti
Numar de jucatori minim 2
Numar de jucatori maxim 6
Abilitati Dezvoltate Planificare, Strategie, Deductie
Jocuri Premiate Spiel des jahres: Jocul anului in Germania
Categorii de Jocuri Jocuri de strategie, Board Games
Limba regulament Romana
Dependent lingvistic Nu
Tip joc Joc de baza
Tematica Western
Complexitate Medie
Mecanica Action/Movement Programming, Hand Management, Variable Player Powers
Durata Jocului Minim (minute) 30
Durata Jocului Maxim (minute) 40