Promo
STEM IN 15 MINUTE Vezi mai mare

STEM IN 15 MINUTE

  • Nou

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

De la grija faţă de mediul înconjurător până la revoluţia digitală, aptitudinile în domeniul STEM beneficiază de o cerere uriașă pe piaţa muncii, care continuă să crească.

Majoritatea profesorilor și părinţilor consideră că STEM este un domeniu prioritar în educaţia modernă. Cu toate acestea, există posibilitatea să căutaţi răspunsuri la una sau mai multe dintre următoarele întrebări:
- Cum pot să integrez educaţia STEM în programul meu zilnic?
- Ce fel de exerciţii STEM ar trebui să încerc?
- Cum pot să predau lecţii de STEM dacă nu sunt un expert în domeniu?
- Educaţia în domeniile STEM se poate face doar la școală?

Și acum, să-ncepem!

Conţine 40 de exerciţii ușor de înţeles din domeniile STEM, pe care le pot folosi atât învăţătorii, cât și părinţii, acasă, cu copiii lor.

 „STEM în 15 minute e plină de idei practice antrenante care se pot executa rapid, dar care atrag și presupun implicare pe termen lung. Este, cu siguranţă, una dintre cele mai bune surse pe care le-am găsit de mult timp încoace.” 

Prof. Bill Lucas, coautor al cărţilor „Educating Ruby“ și „Thinking like an Engineer“

„Completată de instrucţiuni pe înţelesul tuturor, STEM în 15 minute oferă o colecţie impresionantă de activităţi interactive și imaginative care încurajează copiii să își pună întrebări, să deducă și să propună ipoteze în timp ce învaţă.”

Jo Lancett, Director, Școala primară Darton

Emily Hunt este o profesoară cu experiență în școala primară, al cărei rol de coordonator al disciplinei științifice la o școală din Bristol i-a aprins o pasiune pentru promovarea educației STEM. În ultimii ani, în SUA, a dezvoltat un website popular și un blog – www.howtostem.co.uk, propunând activități STEM și sfaturi pentru educatorii care lucrează cu copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. De asemenea, a lucrat în cadrul sistemului de învățământ din SUA, oferind informații științifice, și deține un master în educație la Univ ersitatea din Cambridge.

22,40 lei

28,00 lei

Din aceeasi categorie